CinefilBlog

The Avengers – Răzbunătorii (2012)

Posted on: 18 februarie 2014

Răzbunătorii

Pământul este ameninţat de o invazie extraterestră, siguranţa globală e în joc, aşa că cine va salva omenirea în vreme  ce neputincioşii aşteaptă să fie ştersi de pe faţa pământului ?

Hmm, rezumatul sună a clişeu … Dar nu lăsaţi nici măcar pentru un moment ca asta să vă descurajeze, căci acest blockbuster va impune standarde ce vor ridica considerabil ştafeta pentru tot restul filmelor de acţiune ce vor urma.

Studiourile Marvel lansează cea mai tare echipă de supereroi a tuturor timpurilor, aşa că puneţi-vă centurile de siguranţă pentru că v-aţi băgat într-o cursă periculoasă.

Hulk                       Poza                         Omul de Oţel

Nick Fury (Jackson), capul Agenţiei Internaţionale de Pace SHIELDS trebuie să adune o echipă zdravănă pentru a face faţă forţelor invadatoare şi să retragă lumea de la marginea prăpaştiei.

Aşa că apelează la super puterile Omului de Oţel (Downey Jr.), Căpitamului Americii (Evans), Hulk (Rufallo) şi Thor (Hemsworth), plus eroii umani Black Widow (Johansson) şi Hawkeye (Renner) pentru a salva planeta. Cu aceşti supereroi am făcut cu toţii cunoştinţă în peliculele lor individuale – dar ar trebui să fiţi atenţi şi când sunt prezentaţi în prima parte. Una peste alta, dacă e ceva mai tare decât un film de acţiune cu supereroi, e să vezi că toţi favoriţii tăi sunt adunaţi laolaltă !

 

Dialog scânteietor, uimitoare scene de acţiune şi efecte speciale pe măsură ce i-au făcut pe critici să-i dea numai like-uri ! Şi nu se opresc aici veştile bune ; nu trebuie să fi un fan al benzilor desenate pentru a te bucura de el, personajele şi alter-egourile lor sunt foarte bine evidenţiate şi e destulă distracţie pentru orice pretenţios.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: