CinefilBlog

The Pineapple Incident – Incidentul Ananasului

Posted on: 27 Mai 2012

Sezon 1, Episod 10

In 2030, Ted recunoaste copiilor lui ca nu isi aminteste toate povestile din trecutul lui, iar ceea ce el si Marshall au numit ¨ Incidentul Ananasul ¨, este una dintre cele mai confuze.

Pe la finalul anului 2005, in scurtul timp in care grupul lor a inclus un nou membru, Robin, aceasta are deja o noua relatie cu un nou individ fireste (de data aceasta un multi-multi milionar), in timp ce Ted e in continuare singur cuc.

Barney crede ca asta e din cauza ca Ted gandeste prea mult la fiecare lucru marunt.  Pentru a-i scadea inhibitiile lui Ted, Barney, Marshall si Lily cred ca ii va face bine lui Ted sa dea pe gat toata bautura pe care Carl, barmanul a pregatit-o pentru ei.

Pentru a demonstra ca are dreptate, Ted da pe gat toate cele cinci paharele cu bautura strasnica, crezand ca nu vor avea nici un efect asupra lui.

Dar singurul lucru pe care si-l aminteste este dimineata urmatoare, dandu-se jos din pat cu o glezna sucita, alaturi avand un ananas si o femeie bruneta a carei fata nu o poate vedea pentru ca doarme cu ea in jos (in perna)…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: