CinefilBlog

Erica the Vampire Slayer

Posted on: 28 aprilie 2012

Sezon 1, Episod 12

Erica ar trebui sa fie fericita devreme ce tocmai a fost promovata la postul de editor junior (mai ramane de asteptat semnatura lui Galvin si stampila finala a lui Julianne) si se afla in faza romantica a relatiei ei cu Ethan.

Dar Ethan are probleme cu Claire care ameninta ca-l va da in judecata pentru suportul financiar pe care i l-a dat in cursul casniciei, in ciuda faptului ca provine dintr-o familie cu bani.

Si Erica are parte de provocari, dar pe plan profesional, in special aspectul concedierilor.  Prima ei victima este scriitoarea Linda Kaplan, o femeie pe care Erica nici nu o cunoaste.  Devreme ce Erica spune ca a concedia pe cineva nu face parte din zona ei de comfort, Julianne cea suparata o trimite la un seminar de management, la care Erica esueaza lamentabil.

Acest impediment ii aminteste lui Erica de o reltie din trecut cu Ivan Frankel, caruia ea ii spunea IF.  IF era un baiat pe care ea la parasit fara ca macar sa-i spuna, deoarece nu vroia sa-i accepte invitatia la Vampire LARPS (Live Action Role Plays), un joc de strategie transpus „pe viu”, cu vampiri si vrajitori.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: