CinefilBlog

Tributes & Triangles

Posted on: 18 Martie 2012

Sezon 1, Episod 16

In Bluebell are loc festivitatea de premiere a „Omului Anului”.  Timp de zece ani la rand a fost castigat de Harley Wilkes, iar acum norocosul este nimeni altul decat George Tucker, spre surprinderea dar si invidia lui Brick, care intervine pe langa membrii juriului sa afle de ce n-a castigat el.

Pare-se ca motivul este atitudinea impertinenta cu profesorii a lui Magnolia, si faptul ca nu se mai duce pe la scoala.  Pustoaicei i se aprind calcaiele dupa Wade, dar tatal ei ii interzice orice legatura cu el pentru ca dauneaza imiaginii familiei.

Zoe fiind in continuare ignorata de tatal ei decide sa-si schimbe numele si sa nu mai ia niciodata legatura cu el, dar planurile ii sunt date peste cap de ruptura miocardica a tatalui lui George fiind astfel  nevoita sa-l roage pe tatal ei sa vina sa faca el operatia.

Lavon e stanjenit sa rosteasca el discursul in cinstea lui George asa ca preia Zoe controlul, dar se lasa purtata de val, iar acum tot micul orasel stie ca are sentimente pentru George, inclusiv Lemon care nu se sfieste sa-si arate gelozia.

Finalul episodului este marcat de privirea trista a lui Lemon, dar si a lui Wade observandu-i pe Zoe si George tinandu-se de mana.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: