CinefilBlog

In Case of Heart Failure

Posted on: 18 Martie 2012

Sezon 1, Episod 16

Michael merge la o festivitate unde urmeaza sa fie premiat atat el cat si prietenul sau, ziarist la „The Time”, Tipton. Acesta se prabuseste la pamant inca din timpul discursului, si desi la o gramada de analize nu are nimic il doare capul, stomacul, si are febra.

Dupa 48 de ore de observatie are febra si mai mare si Michael nu are nici un diagnostic. Se pare in cele din urma ca o bacterie luata de iubita lui in Mumbai se depozitase intr-o gingie sub forma herpesului si s-a combinat cu o alta bacterie din corpul lui prin sarut. Ce chestie nu?

La clinica Sanando vine cel mai surprinzator pacient, Louise cu o fractura la degetul mare de la patinaj. Kate afla ca ea are inima Annei!

Dupa putin timp revine la clinica cu o iritatie, iar Michael incearca sa o duca cu un taxi la Holt Neuro, dar sunt implicati intr-un accident iar Louise moare si Anna… dispare!

Pe de alta parte, Harrison sotul lui Kate primeste slujba viselor de director executiv al unei firme medicale din Houston, dar alege sa ramana sa incerce sa-si salveze casnicia…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: