CinefilBlog

Les Soeurs D’Estrees

Posted on: 16 Martie 2012

Sezon 1, Episod 14

Emmet e nevoit sa-si ia adio de la un obiect foarte drag pentru a-si plati amenda de 5000 de dolari. E vorba de motocicleta lui, Ripley, daruita de tatal lui.

Daphne si Bay se plimba tot episodul incercand sa faca rost de bani.   Daphne face prajituri pe care le vinde cu cinci dolari bucata, dar nu face mare lucru.  Vazand asta se hotaraste sa ceara Kennish-ilor bani pe motiv ca si-a pierdut aparatul auditiv, dar ii trimite un mesaj cu vestea ca a salvat motocicleta Reginei, care-si da seama ca o minte si ii ordona practic sa inapoieze banii si sa spuna adevarul.

Kathryn e foarte suparata ( „Am vrut sa te ajutam, si tu ne-ai folosit pe post de bancomat „).  Daphne va ramane in cele din urma fara masina, timp de o luna.

Angelo afla despre faptul ca Regina a stiut de 13 ani despre schimb si initial pleaca, dar stand treaz o noapte intreaga sustine ca daca ar fi fost in locul ei poate ar fi facut la fel.

Si aici au loc prime scene cu saruturi : Regina si Angelo, Simone si Toby, iar Kennesh-ii angajeaza un nou avocat, Craig Tebbe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: