CinefilBlog

Free – Liber

Posted on: 16 Martie 2012

Sezon 4, Episod 17

Cu siguranta cel mai bun episod al sezonului si unul dintre cele mai dramatice ale serialului.

Sezonul a inceput cu Katherine si se termina cu ea pentru ca ne este dezvaluit secretosul si tristul trecut al acesteia.

Intr-o zi Katherine merge la politie pentru a-si denunta sotul, dar o femeie politist ii spune ca sotul ei are multi prieteni la sectie, asa ca a fugit la matusa ei, doamna Sims din Fairview.

Plecata pentru o seara, Katherine a lasat copilul in grija lui Mary Alice, dar a venit Wayne si a luat-o asa ca biata femeie a luat papusa care i-o daruise nemernicul fetei si a pus-o sus pe biblioteca.

Cant timp Katherine l-a infruntat pe Wayne lovindu-l cu candelabrul, micuta Dylan a murit strivita de biblioteca incercand sa-si ia papusa… iar Katherine stiind ca Wayne va avea grija ca ea sa faca puscarie nevinovata daca s-ar fi dus la politie, a ingropat-o in padure.

Wayne auzind marturisirea ( de fata cu Bree, luata si ea ostatic ) vrea sa o omoare, dar e salvata de Adam.  Cea care va apasa pe tragaci pentru a-l opri definitiv pe Wayne este insasi Katherine…

De teama ca politistul venit la fata locului sa nu o incarcereze nevinovata pe Katherine  (politistul fiind prieten la catarama cu Wayne), Bree, Lynette Susan si Gabby depun marturie in favoarea ei spunand c-a fost legitima aparare…

Pe langa asta restul mi se pare prea putin important, asa ca ma voi multumi doar sa mentionez ca Ellie moare ucisa de Wayne, si ca pentru sezonul cinci a trecut un interval de tot atatia ani, si ca au avut loc schimbari interesante si foarte surprinzatoare!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: