CinefilBlog

Portrait of My Father

Posted on: 11 Martie 2012

Sezon 1, Episod 3

Prietenii familiei incep sa barfeasca cu privire la mutarea Reginei in casa de oaspeti a lui Kathryn raspandind zvonul ca Regina este amanta sotului ei, si Daphne copilul nelegitim al acestuia.

Bay incearca sa afle identitatea tatalui ei, dar Regina ii spune ca singurul lucru bun pe care l-a facut a fost ca a plecat, bunica ei – ca a fost o gresala pentru amandoi – , iar cand o intreaba pe Daphne nu se exprima tocmai politicos.  Ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, Bay incearca sa-i dea bani lui Ty sa-si repare masina, iar el reactioneaza cu nervozitate ca doar il demasculiniza nu?

Kathryn este ingrijorata de vizitele la domiciliu ale fostelor cliente ale lui Regina pentru a-si face coafura, si ii face rost de un loc de munca la un salon cu pretentii.

Daphne se simte presata de tatal ei care ii reproseaza ca nu vrea sa iasa din zona ei de comfort la baschet (el este antrenor oficial), dar se distrage oferindu-i o noua sansa lui Liam , iertandu-l ca nu i-a luat apararea in fata cretinilor alora care radeau de cei  surzi…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: