CinefilBlog

The Stag Hunt

Posted on: 10 Martie 2012

  Sezon 1, Episod 7

Bay ii da de urma tatalui ei ce lucreaza ca DJ intr-un bar. Ea, Emmet si Daphne se duc sa-l vada, dar spre dezamagirea lor tipul asta este gay si nu s-a culcat niciodata cu vreo femeie si nici nu a donat sperma.

Regina este avertizata de Kathryn ca Bruce se culca cu fosta lui sotie, Denise, si asta tocmai cand era pregatita sa-i faca cunostinta cu Daphne.

 

 

  Tot aici are loc scena primului sarut dintre Emmet si Bay.

Daphne il cearta pentru ca el a criticat-o tot timpul cat a fost cu Liam sustinand ca relatiile dintre cei care aud si cei surzi nu functioneaza, iar acum desi continua sa creada asta nu se sfieste sa-i spuna lui Bay ca o place.

 

Episodul se concentreaza insa asupra lui Toby. Nu mai stiu daca am mentionat ca in episodul trecut a furat testul de la scoala pentru a-l vide sa-si achite cei 10.000 de dolari datorie partenerului lui de poker, dar acum a aflat directorul scolii si da ultimatum 24 de ore sa recunoasca celui care a facut-o pentru a fi suspendat. Vi se pare dur? A doua optiune? Exmatricularea! Se pare insa ca are noroc…

Wilkie, partenerul lui la poker ia toata vina asupra lui, dar dupa o discutie revelatoare cuRegina, Toby ia cu totul alte decizii, spre mandria tatalui lui!

La final, Daphne face o descoperire socanta… !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: