CinefilBlog

Welcome to Kanagawa

Posted on: 9 Martie 2012

  Sezon 4, Episod 10

Bree se muta la Susan care initial nu vroia sa o primeasca dar nu regreta deloc decizia ei cand aceasta ii transforma casa intr-un loc incantator, gatind, facand curatenie si spaland rufe.

Constructorul casei ei este dezamagit si amarat ca l-a parasit partenerul de viata asa ca Bree incearca sa-l cupleze cu Andrew, dar Susan n-o sa piarda ea cea mai buna gospodina posibila.

Gabby merge la sotia lui Al, (cel care i-a dat actele lui Edie) pentru a gasi documentele dar aceasta le-a distrus pentru a-si proteja sotul (acum mort), asa ca cei doi sunt acum faliti, si pe deasupra Carlos a orbit din cauza unui accident in ziua tornadei dar nu-i spune inca lui Gabby (care e devastata ca nu primeste nici un ban de la Victor).

Lynette afla ca Ida a murit salvandu-i copii asa ca ii indeplineste ultima dorinta de a-i imprastia cenusa pe un teren de fotbal, ea fiind campioana in tineretea ei, dar managerul se impotriveste si nu-i va fi usor.

  Pe de alta parte, Adam o paraseste pe Katherine afland de o tradare mai mare decat a lui, iar Dylan isi doreste sa nu fi aflat nici ea niciodata.

Ce sa afle? Cine stie…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: