CinefilBlog

Pilot

Posted on: 5 martie 2012

Sezon 1, Episod 1

Regizor : Constantine Makris, Jonathan Demme, Susannah Grant

Scenarist : Susannah Grant

Genul : Drama

Durata : 45 minute

Michael Holt (Patrick Wilson) este un egoist neurochirurg de elita ce isi dedica viata operand pacienti bogati si celebri.

Intr-o seara, la iesirea din magazin se intalneste cu fosta lui sotie, Anna (Jennifer Ehle). Aceasta il insoteste acasa unde vor depana amintiri la un pahar de vin.

Incantat de frumusetea acestei seri, Michael o suna a doua zi la locul de munca, clinica Sanando pentru pacientii mai putini norocosi si afla ca fosta lui sotie e moarta de trei saptamani!

Din fericire, Anna i se va arata din nou explicandu-i ca a fost calcata de o masina in timp ce incerca sa recupereze mingea unor copii din strada, dar, in acelasi timp, rugandu-l sa se ocupe o vreme de clinica ei pentru bolnavii fara asigurare, devreme ce acesta era telul ei in viata.

Pentru Michael aceasta cerere este cam dificil de implinit pentru ca in stilul lui obisnuit de viata, pacientii saraci nu erau o optiune. In ciuda acestui lucru, din respect pentru fosta lui sotie si din dorinta de a-i multumi pentru tot ceea ce a facut pentru el, Michael se va transforma intr-un bun samaritean fiind mereu intr-o fuga, cand la Holt Neuro, candla clinica Sanando si salvand vieti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: