CinefilBlog

Hairdos & Holidays

Posted on: 4 martie 2012

Sezon 1, Episod 10

Zoe o incurajeaza pe Rose sa se inscrie la concursul de frumusete al orasului, numai ca fata aceasta desi e desteapta si frumusica nu pare a scoate la iveala nici un talent demn de a fi aratat atunci cand Lavon si Zoe o examineaza.

Tocmai in pragul de a se lasa batuti, Rose incepe sa cante celebrul colind ” Silent Night ” pe care insa refuza sa-l cante la competitie in ciuda tuturor rugamintilor lui Zoe.

Dorinta lui Zoe de a castiga se amplifica la superlativ atunci cand se afla ca va participa si sora lui Lemon, Magnolia. Zoe incearca sa-l convinga pe prietenul ei Lavon sa voteze in favoarea lui Rose, in timp ce Lemon urmareste acelasi vot pentru Magnolia flirtand cu el.

Cum chesti asta nu functioneaza, Lemon cumpara toate rochiile de masura lui Rose ca sa nu aibe ce purta la concurs iar Zoe incearca sa foloseasca un fel de mita in cazul lui Dash, un alt membru al juriului.

George si Wade merg sa caute un brad pentru centrul orasului dar locatia (pomul fiind de la tatal unei foste iubite a lui Wade) se dovedeste a fi una foarte neinspirata pentru ca sfarsesc in inchisoare prilej pentru Wade de a-i cere socoteala lui George pentru flirturile lui repetate cu Zoe.

George recunoaste ca a flirtat cu Zoe, dar il asigura ca viitorul lui este alaturi de Lemonceea ce ii cauzeaza tristete lui Lavon care tocmai venea sa ii elibereze.

Tot aici aflam ceva detalii despre relatia lui Lemon cu mama ei, cat si despre circumstatntele in care Lemon si Lavon au realizat ca se atrag.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: