CinefilBlog

Decernarea Premiilor ” Independent Spirit Awards „

Posted on: 27 Februarie 2012

Michelle Williams are un nou trofeu de adaugat la portofoliu.  Starul din ” My Week With Marilyn ” a castigat trofeul pentru ” Cea mai buna actrita ” recompensandu-i-se astfel incredibila si credibila transformare in iconul Marylin Monroe in cea de-a 27 editie a Independent Spirit Awards.

 

Primindu-si premiul a glumit cum si-a purtat ea ” propriile haine ” si  s-a tuns singura cand a venit pentru prima oara la cermonie cu 10 ani in urma!

Williams a luat deja acasa un  trofeu important datorita acestui rol – Un Glob De Aur! Si nu s-a terminat inca! S-ar parea ca aceasta are sanse si la un Premiu Al Academiei!

 

Cu toate acestea marele castigator al editiei a fost ” The Artist ” , care a luat acasa cel mai ravnit premiu, cel pentru ” Cel mai bun film „.

Juan Djuardin a fost deasemenea premiat ca avand cea mai buna reprezentatie masculina in filmul mut si alb-negru. Francezul a mai fost premiat  si la Globurile de Aur, Screen Actors Guild Awards, Bafta si Cannes.

La evenimentul comentat de Seth Rogen, au mai fost premiati Shaileene Woodley Christoper Plummer pentru rolurile din  ” The Descendants ” si respectiv ” Begginers „.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: