CinefilBlog

Raaz – Secretul

Posted on: 10 Februarie 2012

    Cu siguranta este cel mai bun film indian alaturi de Lantul Amintirilor.

Sanjana relateaza cum a inceput totul. Un grup de tineri au iesit la picnic. La un moment dat, una din fete jucandu-se cu iubitul ei a fugit in padurea misterioasa. Aceasta gluma nevinovata s-a transformat in tragedie. Fata a fost posedata de un spirit care striga amenintari si care in cele din urma a ucis-o!

Povestea de dragoste dintre Aditya si Sanjana nu mai este la fel de frumoasa ca la inceput. Sanjana devine dependenta de somnifere si ii reproseaza sotului ei ca nu ii mai acorda nici cea mai mica atentie. In incercare disperata de a-si salva casnica, acestia doi pleaca la Ooty unde s-ai cunoscut, intr-o casa chiar de langa padurea aceea.

Bineinteles la scurt timp, insasi Sanjana aude strigatul de agonie al spiritului si incearca sa dezlege misterul. Dupa mai multe semne violente ale spiritului, sotul ei ii marturiuseste tot adevarul. Totul pleaca de la o fata cu probleme mintale, cu care a avut o aventura si care s-a indragostit iremediabil de el. Cand Aditya refuza sa se desparta de sotia lui la cererile fetei, aceasta ameninta ca va face tot ce ii va sta in putinta chiar si dupa moarte pentru a-i desparti asa ca recurge la gestul extrem de a se sinucide! Acum in moartea, furia fetei este dezlantuita!

Cat de departe este dispusa sa ajunga Sanjana pentru ca totul sa fie ca inainte!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: