CinefilBlog

Remember – Adu-ti aminte – Partea I

Posted on: 8 februarie 2012

  Sezon 2, Episod 23 – Prima parte.

Episodul e presarat cu amuzament si asta pentru ca Mary Alice Young ne relateaza cum si-a cunoscut vecinele.

Susan a ramas blocata camioneta cu bunurile ei iar Alice a scos-o de acolo, Bree l-a pus pe Andrew sa isi ceara scuze ca i-a furat o mica statueta in forma de broasca din gradina, Lynette se certa cu Tom ca nu i-a spus ca in familia lui sunt opt cazuri de sarcina cu gemeni in trei generatii si chiar un caz de tripleti avand in vedere ca luand aceasta decizie e foarte posibil sa-si fi  distrus cariera. Iar pe Gabby a cunoscut-o in timp ce se imbraca dupa o partida de sex si pe Carlos imbracat doar cu o camasa.

In urma unei mici dispute cu tatal sau, Zack merge la bunicul sau, magnatul pentru a-i cere bani pentru un avocat capabil care sa-l apere pe taica-su dar este refuzat asa ca Zack il deconecteazade la aparate. de indata ce afla ca el este mostenitorul imperiuluidecide sa uite de tatal lui.

Aflam si care e treaba cu Applewhite. Se pare ca nu Caleb o omorase pe Melanie Foster, ci chiar Matthew atunci cand aceasta amenintase sa il denunte la politie pe fratele lui, pentru ca o atacase devreme ce nu ii raspunsese la sentimente.

Bree incearca sa plece din clinica in cautarea lui Danielle dar este sedata. Iar Orson, noul prieten al lui susan tot viziteaza o femeie bolnava la clinica.  Apropo de Susan… Karl i-a cumparat o casa! Si asta doar pentru a-l impiedica pe Mike sa o ceara de nevasta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: