CinefilBlog

Hart Of Dixie – Serial Tv (2011)

Posted on: 4 februarie 2012

  Regizor : Joe Lazarov

Jason Ensler

Scenarist : Leila Gerstein

Genul : Drama / Comedie

Durata : 60 minute

 

 

 

 

Descriere + Episodul 1

Sprintena New-Yorkeza Zoe Hart si-a planificat constiincios viitorul pana in momentul in care primeste lovitura de gratie : Bursa prestigioasa pe care urma sa o incaseze ii este refuzata.  Coloac peste pupaza, iubitul ei cu care fusese angajata intr-o relatie nu mai putin de sase ani, ii da papucii! Cand totul pare pierdut la orizont (mai exact la discursul lui Zoe de terminare a facultatii) se iveste silueta unui batranel simpatic,  Dr. Harley Wilkes. Acesta se declara impresionat peste masura de discurs si ii propune tinerei sa se alature cabinetului lui. Desi oferta este tentanta avand in vedere ca profesorul ei recomandase un an de practica in medicina generalista si o schimbare a comportamentului pentru a deveni un medic respònsabil, Zoe il refuza pentru  a-si respecta planul de viitor.  In plus, iritatiile si diareea le considera din start sub nivelul ei.

Dar odata trezita cu atata ghinion oarecum impresionata de fap`tul ca Harley ii tot expedia carti postale de patru ani pentru a veni la cabinet se urca in autobuz si porneste spre Bluebell, Alabama. La coborare un necunoscut se ofera sa o ia cu masina. La destinatie aflam ca e George Tucker, avocatul oraselului. Din pacate Dr. Harley murise de cateva luni dar afla ca acesta ii lasase ei partea lui din cabinet.

A doua parte era detinuta de Brick care refuza categoric sa-l imparta. Desi Lemon Breeland, fiica lui, o avertizeaza de temperamentul ceva mai aprin al tatalui ei si ii recomanda sa se retraga cat mai are timp,  Zoe nu se lasa speriata cu una cu doua… Zoe il cunoaste pe primarul orasului Lavon Hayes, un cellebru fost jucator de fotbal pe care aproape il idolatrizeaza dar si pe Wade Kinsella tipul vecin cu care imparte panoul electric.

Oare ce va iesi din toata chestia asta?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: