CinefilBlog

Star Trek: The Future Begins – Star Trek – Un Nou Inceput

Posted on: 13 Iunie 2009

Star Trek

Regia: J.J. Abrams

Distributie- Zachary Quinto, Simon Pegg, Chris Pine

Durata: 126 minute

Nemilosul romulan Nero ataca nava U.S.S. Kelvin! Kirk si Spock, noii absolventi ai Academiei, primesc misiunea de-al recupera pe ostaticul luat de Nero si pleaca in cautarea lui cu aliatii pe care ii au la bordul navei-mama Enterprise ! Pentru a duce la bun sfarsit misiunea, ei vor calatori pana pe planeta Vulcan, si chiar in tim ! Vom reusi oare ?

Ei bine, motive de fericire si extaz maxim pentru (probabil) miile de fani ai filmelor S.F. : Un nou episod Star Trek e gata ! Acest Tanar si Nelinistit al S.F.-urilor, taticul filmelor de gen, care a inspirat inca din anii ’80 multe alte pelicule, revine in forta cu efecte speciale si scenariu mai interesant ca niciodata, dar nimic nu e de mirare cand totul se produce in Anerica, nu ? Apar in toata schema si noi eroi, ca sa nu se plictiseasca lumea de Picard care mie mi se pare cel mai potrivit. Cred ca schimbarea asta nu a fost prea inspirata… Iata despre ce e vorba in acest nou episod ! Nero (Eric Bana) este nemilosul si infioratorul romulan care nu se mai plictiseste de atacat nave spatiale. Cand ataca cu succes nava U.S.S. Kelvin, el si armata lui reusesc sa faca ravagii si sa ia mai multi prizioneri !

Norocosii desemnati sa rezolve acest caz sunt nimeni altii decat boboceii absolventi ai Academiei, tinereii Kirk (Chris Pine) si Spock (Zachary Quinto) ! Ei trebuie sa faca echipa puternica si sa-l recupereze peu nul dintre ostaticii luati de necrutatorul Nero ! Lucru cam dificil, romulanul nu s-a nascut ieri pe navele spatiale, fiind un adevarat pirat al Galaxiilor ! Ajunsi pe celebra si batrana Enterprise, Spock si Kirk vor colabora cu vietatile prietenoase McCoy, Uhura, Scotty, Lt. Hickard Sulu si Chekov, cunoscatoare in amanunt ale functionarii navetei. Asteptati-va la aceleasi urechiuse lunguiete, bretoane scurte gen castron, uniforme in stilul clasic… mare lucru nu s-a schimbat, da rasta este farmecul Star Trek !

Urmeaza cateva palnuri de bataie pentru ca Nero trebuie infrant cu orice chip ! Pentru asta, se recurge la o premiera in film : calatoria in timp ! Spock va fi cel care va trebui sa faca interesanta, dar si infricosatoarea excursie in timp, pentru a se intalni chiar cu varianta sa imbatranita (interpretata de Leonard Nemoy) ! Aventurile continua, misiunea ii duce pe eroii nostri la bordul Enterprise pana pe planeta Vulcan, unde totul e necunoscut si, deci, plin de pericole… Care va fi deznodamantul de data asta ? Vor reusi Spock si Kirk sa-i vina de hac lui Nero ? Il vor elibera ei pe ostatic ? DEscoperiti voi !

Sursa : Revista Bravo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: