CinefilBlog

Hellboy 2-Armata de Aur

Posted on: 10 Mai 2009

Hellboy 2Regizor: Guillermo del Toro

Distributie: Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, Luke Gloss, James Dodd

Durata: 120 minute

Intreaga omenire este in pericil, iar singurul care poate rezolva problema este Hellboy, eroul venit din adancul Pamantului, care trebuie sa impiedice reinvierea Armatei de Aur…

Ron Perlman Dupa succesul obtinut de „Hellboy”, regizorul Guillermo del Toro continua povestea baiatului venit din adancul Pamantului si salvat de bunul doctor Broom, care l-a crescut ca pe propriul fiu. In anul 1955, in ajunul Craciunului, tanarul Hellboy insista ca tatal sa-i spuna o poveste. Profesorul alege o istorie antica despre lupta dintre oameni si creaturile mitice. Balor, regele elfilor, ii cere unui goblin sa construiasca o armata de soldati de aur.

Astfel s-a nascut o forma invincibila, formata din 4900 de soldati, care puteau fi controlati numai de cei cu sange regal. Razboiul se sfarseste tragic pentru oameni, armata de Aur macelarind toate trupele adverse. Regelui Balor i se face mila de oameni si decide sa incheie un armistitiu: rasa umana poate trai linistita in orase, iar creaturile mitice vor stapani padurile si natura. Isi imparte coroana in trei piese din care una o ofera raesei umane, celelalte doua ramanand elfilor. Singurul care contesta decizia regelui, este fiul sau, printul Nuada (Luke Gloss), care prefera sa fuga in exil decat sa ii accepte pe oameni. Armata de Aur este inchisa in adancul Pamantului, putand fi reinviata doar atunci cand coroana va fi reintregita. Secolele trec si oamenii incep sa isi extinda orasele, sa doboare paduri si sa uite de celelalte rase. Actiunea se muta in prezent, cand Hellboy (Ron Perlman) ajunge la maturitate si locuieste, impreuna cu alti supereroi, in Aria 51, zona militara secreta a Statelor Unite. Eroul isi doreste sa poata merge linistit pe strada, fara ca lumea sa il considere un ciudat si nu intelege de ce organizatia in care lucreza, BPRD (Bureau for Paranormal Research and Defense) trebuie sa ramana un secret. Are o iunita, pe Liz (Selma Blair) care ia foc, la propriu, atunci cand se enerveaza. In acest timp, printul Nuada considera ca a venit timpul sa scape pentru totdeauna de oameni. Pentru aceasta trebuie sa recupereze cele trei parti ale coroanei lui Balor si sa reinvie Armata de Aur. BPRD este chemat pentru a rezolva problema. Hellboy, Liz si Abe (Doug Jones), condusi de agentul ectoplasmatic Johann Krauss (voce Seth MacFarlane) pornesc pe urmele printului Nuada.

Sursa: Revista Popcorn

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: